Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Venezuela i Kolumbija: Ljepotice Južne Amerike

venezuela
16.10.2009.
u 16:08

Od 21. XI. do 12. XII. putovanje vodi u Venezuelu i Kolumbiju gdje ćete se popeti na Ande i spustiti se njima, stati na pustinjske dine, osjetiti atmosferu karipske obale, ali i različitosti predjela kojima prolazite.

Ako se odlučite na dinamično putovanje u Južnu Ameriku, vaša avantura trajat će 22 dana. Od 21. XI. do 12. XII. putovanje vodi u Venezuelu i Kolumbiju gdje ćete se popeti na Ande i spustiti se njima, stati na pustinjske dine, osjetiti atmosferu karipske obale, ali i različitosti predjela kojima prolazite. Savanski safari tek je djelić uzbudljiva putovanja.

Cijena aranžmana uključuje povratne međunarodne letove na ruti do Caracasa (iz Zagreba ili Trsta), noćenja (dio puta u dvokrevetnim ili višekrevetnim sobama i visećim mrežama na otvorenom) i obroke prema programu, prijevoz (katkad i lokalni prijevoz) i izlete prema programu, ulaznice za muzeje i nacionalne parkove, lokalno vodstvo na hrvatskom jeziku.

Cijena s letom iz Zagreba iznosi 17.900 kn, tj. iz Trsta 15.100 kn. Dodatne doplate odnose se na pristojbe u zračnim lukama (oko 2200 kn), izlazne takse za zračne luke u Caracasu (oko 70€), napojnice za lokalne vodiče i vozače na licu mjesta, a u slučaju leta iz Trsta moguće je organizirati transfer. Preporučuje se uplatiti putno osiguranje.

Info www.perzepolis.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije