Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragična smrt

Županjac poginuo u požaru izazvanom svijećom

izgorio  (1)
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/4
28.02.2012.
u 14:52

Plamen svijeće proširio zahvatio je deku, a zatim i ležaj na kojemu je bio 47-godišnji Županjac.

Očevidom je utvrđeno je da je u noći sa 27. na 28. veljače u Županji u Ulici Josipa Jurja Strossmayera 78 u stanu buknuo požar koji se sam i ugasio, priopćila je večeras PU vukovarsko-srijemska. Potpuno izgorjelo truplo pronađeno je u stanu u kući izvan grada, u nekadašnjoj pustari koju Županjci zovu “Tovilište” i gdje živi nekoliko obitelji.

Uzrok je požara plamen svijeće koji se proširio deku koja se nalazila na stolici uz svijeću, odakle se proširio na ležaj na kojem je ležao 47-godišnji Županjac, čije je pougljenjeno tijelo pronađeno u stanu.

Mrtvo tijelo prevezeno je na odjel patologije Opće županijske bolnice u Vukovaru, a nad njim će u četvrtak biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. O ovom je događaju izviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije