Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDSSB predstavio kandidate
Povratak na članak

Župan Šišljagić kandidat za gradonačelnika Osijeka, Dragan Vulin za župana

Šišljagić je, inače, već četiri puta biran i u Hrvatski Sabor, ali je nekoliko puta stavljao tu funkciju u mirovanje zbog dužnosti župana. Draganu Vulinu tek je 30 godina, a osim čelnom pozicijom u stranci,može se pohvaliti i završenim Elektrotehničkim fakultetom u Osijeku

Komentari 2

MA
MarkoKosmicki
15:41 24.05.2016.

dosadasnji kadar dobro je ocistio slavoniju od mladih ljudi to treba kazniti jer od slavonije ce ostati samo zupani gradonacelnici i ime

VL
LU
Luka1710
15:58 24.05.2016.

Stranka koja je najviše upropastila Slavoniju, stranka kojom i dalje upravlja Glavaš, stranka puna kriminalaca i uhljeba nema što tražiti u lokalnoj vlasti ili u Saboru. Sva sreća da u Slavoniji ima dovoljno ovaca da podrže ovakve spodobe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.