Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vargina akcija
Povratak na članak

Zubaru i bebe, škole će morati sačuvati izbijeni đački zub

Prvi stomatolog do prvog rođendana, roditeljima za nemar opomena

Komentari 7

OR
@orlando
00:11 05.10.2015.

Sve krivica lijenih i nemarnih roditelja, šopaju djecu slatkišima a nisu im stvorili naviku pranja zubiju.

VL
ZV
zvocalo
00:06 05.10.2015.

A da za početak omogućite svoj dijeci ortodonta u svojoj sredini a ne da moraju ići iz Slavonije u Zagreb ( put sa hranom oko 400kn ) . Zatim recimo Vinkovci nemaju više oralnog kirurga pa se ljudi moraju snalaziti kako znaju.

VL
HE
hermet
10:15 05.10.2015.

"Sve navedeno samo je dio projekta Nacionalnog programa za preventivu i zaštitu oralnog zdravlja Ministarstva zdravlja koje je trenutačno u fazi savjetovanja s javnošću. Tijekom savjetovanja, zainteresirane strane prije prihvaćanja dokumenta daju svoje dopune, komentare i kritike", piše . Mene zanima kad su iz bilo kojeg ministarstva pitali javnost što uistinu misli. A ova budalaština sa bočicom i čuvanjem zuba je vrh gluposti tzv. ministra Varge. Kad bi se popravili životni i materijalni uvjeti djece i obitelji po kojima je on donio takve odluke, ako je to uopće istina, problemi sa zdravljem, tj, zubima bi se bitno smanjili. A mediji bi trebali već jednom naglas raskrinkati tzv. "domaću hranu" koja se prodaje u dućanima i trgovačkim lancima, a zadnje je smeće koje se čovjeku gura pod nos, puno nitratne soli, aditiva, hormona i kojekakvih otrova što i djeca jedu, jer nema im ništa finije od kojekakvih salamurdača i marmeladica za dobro jutro. I zbog toga zdravstvena slika djece pada. Ah, ništa od toga, mediji su čvrsto pod čizmom bilo koje vlasti. Možda je to izlika Vargi da još malo pojača dotakanje otrova fluora u vodu za piće. Treba sačekati.

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
23:29 04.10.2015.

Ili je ovo prvi travanj, ili sanjam. A zašto samo škole, sve državne institucije bi trebale imati bočice za čuvanje izbijenih zuba, npr. ministarstvo zdravlja bi za početak trebalo nabaviti bočicu u koju stane bar 32 zuba ministra Varge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.