Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPREDVIĐENE POSLJEDICE

Žrtve pokušaja silovanja: Jedna napadaču odgrizla jezik, druga odrezala penis

Avignon
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
24.02.2023.
u 12:03

Žrtva pokušaja silovanja u Francuskoj napadaču je odgrizla komad jezika i predala ga policiji kao dokaz. U Španjolskoj je žrtva sličnog napada, muškarcu s kojim je radila u kafiću odrezala penis

Stanovnica francuskog  grada Avignona, na jugu države, napadnuta je u noći sa subote na nedjelju oko 4 ujutro. Dok je šetala psa, muškarac ju je počeo pratiti te ju potom presreo, zgrabio ju i počeo na silu ljubiti, stavivši ruku u njene hlače. Žrtva se odupirala te je svome napadaču odgrizla jezik koji je odnijela sa sobom kao materijalni dokaz napada. Potom je u pratnji sina otišla u policijsku postaju prijaviti napad, priloživši odgriženi komad jezika kao dokaz. Napadač, Tunižanin u 30-ima koji je u Francuskoj ilegalno, uhićen je nedaleko od mjesta zločina. Policiji je predočio bitno različitu verziju događaja. Prema njegovoj izjavi, žena je ta koja je napala njega. Počinitelj će biti izveden pred sud i naloženo mu je da potom napusti teritorij Francuske.

Sličan se slučaj dogodio i prošlog ljeta u Španjolskoj kada je ženska osoba svome napadaču odrezala penis. Prema izjavi koju je dala policiji, napadač je bio vlasnik kafića u blizini Barcelone u kojem je radila. Kada ju je pokušao silovati, ona se obranila i u strci mu je odrezala ud. Nakon što je događaj prijavila policiji, napadač je hitno prevezen u bolnicu. Je li operacija kojom su mu pokušali pomoći bila uspješna nije poznato. Španjolska policija ih je oboje uhitila. Muškarac je optužen za pokušaj silovanja, a žena za nanošenje teških fizičkih ozljeda piše Daily Mail.

>> VIDEO: Perušić: U okolici Čanka poginulo dvoje pirotehničara

Komentara 1

LI
liliZG
17:14 25.02.2023.

tak se to radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije