Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJEG OD NAPADAČA (58)

Žrtva krvavog pohoda u Sisku: 'Supruga me održavala na životu, zajedno smo se borili'

Sisak: Policija obavlja očevid na mjestu sinoćne pucnjave
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/3
16.07.2023.
u 00:03

Mještanin Miljenko, jedna od žrtva krvavog pohoda 58-godišnjaka u Sisku, zadobio je prostrijelnu ranu trbuha te mu je oštećen želudac i odstranjene su mu dvije trećine debelog crijeva. Prije nekoliko dana je pušten iz bolnice

Dva tjedna nakon stravičnog zločina u Sisku, kada je 58-godišnjak zapucao na ulici te ubio jednu osobu, a ranio još četvero, jedna od njegovih žrtva progovorila je o tramuma te večeri. Podsjetimo, u svom pohodu 58-godišnjak je i počeo paliti kuće, a jedan vatrogasac ozlijeđen je bio na intervenciji. Osim toga, još se dvoje lakše ozlijedilo dok su bježali od njega. 

- Jesi li mogao spriječiti neke stvari, jesi li nešto drugačije odraditi, jesi li mogao bilo što učiniti. Sama sjećanja... ne znam točno što bih vam rekao...vrte se, prolaze kroz mene - tragedija i kako se odvijala. Zna se šta je najgore, a to da je susjeda izgubila život, a sad ovo što smo mi izranjavani... Život je život - ispričao je Miljenko, jedan od ranjenih mještana za Dnevnik Nove TV.

On je zadobio prostrijelnu ranu trbuha te mu je oštećen želudac, odstranjene su mu dvije trećine debelog crijeva, amputiran lijevi palac, a ima ogrebotinu malog prsta na desnoj ruci. Prije nekoliko dana pušten je iz bolnice.

POVEZANI ČLANCI:

 - Pretpostavka je da su me tri zrna pogodila. Sat vremena sam čekao liječničku pomoć zato što nisu mogli prići jer nije bilo osigurano područje zločina - kazao je, a cijelo vrijeme bio je pri svijesti. - Cijelo vrijeme, uz svoju suprugu koja me održavala na životu, zajedno smo se borili, sprječavali ga da uđe u kuću i uspjeli smo u tome - zaključio je Miljenko.

>> VIDEO Mještanin za Večernji list ispričao: 'Srećom, nismo bili doma. Išao je od kuće do kuće'

Nakon uhićenja napadača, sudac istrage Županijskog suda u Sisku odredio je jednomjesečno zadržavanje u pritvoru u Lipovici za ubojstvo, pokušaj ubojstva, nedopušteno držanje oružja i izazivanje požara. Nakon što je ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku, pritvor mu je određen radi otklanjanja mogućnosti utjecaja na svjedoke, mogućnosti ponavljanja djela, te općeg zanimanja za slučaj koji je uznemirio javnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije