Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomozimo
Povratak na članak

Zrinka: Prvo sam plakala zbog kose, a onda je stigla dijagnoza

Nakon operacije tumora na mozgu Zrinka Prelas mora na zračenje u Zagreb. Troškovi su ogromni, a četvoročlana obitelj živi od 1900 kuna očeve mirovine. Pomoći im možete uplatom na račun broj 2340009-3213175390 otvoren u PBZ-u

Komentari 2

KN
knjižničarka
17:42 30.03.2011.

Sretno, Zrinka!

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:19 31.03.2011.

na blog.hr-u ima cura \"šumarka\" koja je imala iskustva sa sličnim problemom. ne znam je li dijagnoza ista, ali ona ima iskustva s lijekovima i liječenjem i hvala dragom Bogu, nosi se s tim nekako! kad se govori o postotku izliječenih, čak i kad je mali, treba se nadati da si baš u tom malom postotku i boriti se! i moliti se! ne predati se! mrcinu istjerati van! ako i 1% njih uspije, ti možeš biti u tom postotku! sretno, neka te dragi Bog čuva i ozdravi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.