Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASNA DISKRIMINACIJA?
Povratak na članak

Zračna luka koja je dobila spor: Zadržava pravo da izvagne teške putnike prije polijetanja

To spriječava, kažu, pad zrakoplova

Komentari 4

AK
ante kolorante
17:03 23.10.2016.

pa naravno da nije rasna diskriminacija ako sve svi punici. na taj let vagaju

VL
MA
masterYoda
13:20 23.10.2016.

Sve zrakoplovne kompanije bi trebale činiti isto.

VL
UN
unbekant
05:55 24.10.2016.

Prvi put cujem,i ako letim (ne redovno)vec 25 godina s raznim zrakoplovima,i avio-kompanijama,za prtljag o.k.ali za putnike?

VL
VP
vperica
09:27 24.10.2016.

Ne samo zrakoplovne, nego svi koji se bave prevozom ljudi. Veca masa veca i potrosnja goriva. A da ne govorim kako se jako pretile osobe uopce nisu u stanju na siguran nacin smjestiti u standardana sjedala, pa onda jos narusavaju komfor i sigurnost ostalih putnika oko sebe. Postoje osobe kod kojih je pretilost posljedica bolesti, ali oni su u manjini, a ostali ako hoces biti pretil plati onda vise mjesta koje je potrebno za tvoj transport.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.