Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva puta tjedno

Zračna luka Franjo Tuđman od 2017. dobiva direktne letove za Peking

Terminal zagrebačkog aerodroma dr. Franjo Tuđman
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/4
11.07.2016.
u 09:50

Kineska uprava za civilno zrakoplovstvo izdala je prošli tjedan dozvolu za te letove

Zagrebačka će Zračna luka Franjo Tuđman sljedeće godine, osim novog putničkog terminala, prema svemu sudeći dobiti i izravne letove za Peking. Naime, Beijing Capital Airlines objavio je da planira 2017. godine uvesti direktne letove između glavnih gradova Kine i Hrvatske.

Letovi bi trebali početi u lipnju sljedeće godine, a Peking i Zagreb zrakoplovi Beijing Capital Airlinesa trebali bi povezivati dva puta tjedno širokotrupnim zrakoplovom Airbus 330 koji ima 222 sjedala.

Kineska uprava za civilno zrakoplovstvo izdala je prošli tjedan dozvolu za te letove. Beijing Capital Airlines podružnica je najveće privatne kineske aviokompanije Hainan Airlinesa.

>> Policija poručila putniku s 'pištoljem': Ti, dečko, nisi baš previše inteligentan

Komentara 15

QO
qoxo
10:04 11.07.2016.

to je dobra vijest

BO
boris48astrid
13:22 11.07.2016.

za mene će uvijek biti zračna luka P-L-E-S-O- i basta

Avatar mama mia
mama mia
16:27 11.07.2016.

Pa jel netko zazvonio i poškropio Sad će Ankica letit gore i dole sa Tuđmanovog Franje doktora PLESA osuđenog za zločinački poduhvat bit će milina dizat i spuštat se po Tuđman zračnoj luci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije