Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb pride

Zoran Šprajc: Ustav nije štivo za liječenje frustracija!

Lidija Šunjerga
11.06.2013.
u 10:43

Nakon Mile Kekina, Mirele Holy, Rujane Jeger i Aleksandra Stankovića organizatori su u samom finalu promidžbe iz rukava izvukli bivšeg voditelja dnevnika Šprajca koji se založio za ostvarivanje prava pripadnika LGBTIQ zajednice.

– Postoje deseci vrsta iracionalnih strahova. Sigurno ste već čuli za klaustrofobiju, agorafobiju....Isto tako bizaran postoji strah od homoseksualaca. Homofobija i sve druge iracionalne fobije daju se liječiti: autogenim treningom, učenjem socijalnih vještina ili invazivnim suočavanjem sa svojim strahovima. Na tu temu ima i mnogo knjižica o samopomoći, ali ovo nije jedna od njih – kazuje Zoran Šprajc pokazujući pri tom na Ustav RH.

Promidžbeni je to spot koji je Zagreb Pride objavio na YouTubeu nekoliko dana uoči ovogodišnjeg održavanja povorke 15. 6. koja pod sloganom ''Ovo je zemlja za sve nas!'' počinje u 14 sati na Trgu žrtava fašizma.

Nakon Mile Kekina, Mirele Holy, Rujane Jeger i Aleksandra Stankovića, organizatori su u samom finalu promidžbe iz rukava izvukli bivšeg voditelja dnevnika Šprajca koji se, na svoj specifičan način, založio za ostvarivanje prava pripadnika LGBTIQ zajednice.

– Ustav nije zamišljen kao štivo kojim ćemo liječiti frustracije i iracionalne strahove – poručio je Šprajc na kraju i sve pozvao da se u subotu pridruže Prideu.

>>Ženska soba: Proglas XII. Povorke ponosa Zagreb Pride 2013.

>>Zagreb Pride pozvao na masovno gej ljubljenje pred katedralom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije