Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Milanović prelazi na gusle i epske pjesme o hajducima

Najteže ga je bilo gledati kako bez mjere pred stotinama tisuća TV gledatelja komplimentira Plenkoviću kojemu se želio svidjeti pod svaku cijenu

Komentari 1

DU
Deleted user
16:47 25.08.2016.

Ma Milanović je ovime planski i unaprijed vezao ruke svim budućim šatorašima. Kako će ga nakon izbora klijentela napadati s desnih pozicija kad su u pokušaju da ga diskreditiraju ovom snimkom morali zapjevati o zajedništvu sa Srbijom? Milanoviću se svašta može prigovoriti, ali ne i da ne planira unaprijed svoju politiku. To ga kao državnika i razlikuje od konkurencije. A tek kakvo će iznenađenje prirediti zajedno s Plenkovićem, ekstremna se desnica neće nikad oporaviti od šoka, a HDZ-ovi jastrebovi neće imati druge nego skupiti krila i praviti se da ih nema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.