Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zoran Milanović je izabrao budućeg šefa HDZ-a

Od spominjanih kandidata za šefa HDZ-a, uz Plenkovića, Hasanbegović je jedini retorički i intelektualno dorastao Milanoviću, ali kontroverze su mu veliki minus, a vanjskopolitički imidž Plenkoviću prednost

Komentari 14

KR
krmpaza
09:58 28.06.2016.

"a vanjskopolitički imidž Plenkoviću prednost" - ili narodski rečeno dodvoravcanje bjelosvjetskim *ebivjetrima i uvlačenje u njihov šu*ak

VL
V1
Vinkazeljka 1115
07:28 28.06.2016.

čitam tekst iz kojeg zaključujem da je HDZ u u ovom trenutku najkorisnije da sluša Milanovića kojeg bivši ministar naziva fakinom,zajedničko mu je Plekovićem,dalmatinski korjeni,dipolomatska karijera,obadva su dečki iz elitnih zagrebačkih kvartova.

VL
DU
Deleted user
15:00 28.06.2016.

Dobar komentar! Plenković bi u ovom trenutku bio prednost hdz-u. Pametnom dosta! Srozavati HDZ na provincijalne tipove, a što je cesta percepcija istih u javnosti, bi bio čisti izborni fijasko! Nažalost takvih u hdzi ima podosta koji su i takvi i tako im odgovara ali se s takvim izboj 21. stoljeću ne dobivaju! Na sreću!

VL
DU
Deleted user
07:30 28.06.2016.

Ma dajte doktora Dadu. On je krvario za HDZ i red bi bio da zajedno s njim iskrvari.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.