Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGLA IZ TRGOVINE

Zmija zadavila dvojicu dječaka na spavanju!

zmija
Igor Kralj/PIXSELL
06.08.2013.
u 07:31

Zmija je pobjegla iz trgovine reptilima i došla do stana kroz ventilacijski sustav

Zmija je pobjegla iz trgovine reptilima i zadavila dvojicu braće od pet i sedam godina u New Brunswicku u Kanadi, izvijestila je policija u ponedjeljak. Dječaci su spavali u prijateljevu stanu iznad trgovine Reptile Ocean u gradu Campbelltonu, a njihova tijela otkrivena su u ponedjeljak ujutro, javlja Reuters.

Zmiju, koja je do stana došla kroz ventilacijski sustav zgrade, uhvatio je vlasnik trgovine. Životinja je nakon toga završila u rukama policajaca, koji vjeruju da je riječ o afričkom pitonu. Stručnjaci kažu da su napadi egzotičnih zmija vrlo rijetki.

Zasad nitko nije optužen za smrt dječaka, čija bi obdukcija trebala biti obavljena u utorak.

Gradonačelnik Campbelltona Ian Comeau događaj je nazvao tragedijom.

 Grad je u šoku  rekao je, prenosi BBC.

Iz trgovine Reptile Ocean putem Facebooka izrazili su sućut obitelji zadavljene djece. Također su izvijestili kako će privremeno ugasiti svoj račun na internetu jer su korisnici postavljali uvredljive komentare.

>> Ugrizla ga riđovka. Umalo umro jer hitna nije imala goriva!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije