Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZNI PARK

Zmajlović se vozi u mercedesu jer mu stari audi nije dobar

mihael zmajlović,portal
Marko Lukunić/PIXSELL
03.04.2013.
u 19:25

Ministar okoliša u svome ministarstvu nije mogao naći automobil za svoj rang jer VW passat ili VW polo nisu dostojni ministra

Ministar okoliša i prirode Mihael Zmajlović nije mogao naći adekvatno vozilo za sebe u svom ministarstvu pa je kvarni audi A6 zamijenio mercedesom E320 posuđenim u MUP-u. Kako bi različite svečanosti otvaranja – kao recimo edukacijsko-promidžbenog centra u Radoboju ili Noskovačkoj Dubravi, novog sustava za prikupljanje i selektiranje otpada u Tisnom, edukativnog postava “Oko Učke” ili obnovljenog Centra za posjetitelje u Križovcu – izgledala da se ministar okoliša i prirode Mihael Zmajlović tamo nije dovezao u limuzini.

Bi li nedavno na Pašmanu, na otvaranju Sajma otočnih proizvoda, njegove riječi “čovjek je stvoren da živi u prirodi i zajedno s prirodom” imale istu snagu da se Zmajlović tamo nije dovezao u mercedesu E320 za koji porezni obveznici svakog mjeseca izdvajaju 9000 kuna, kako su iz ministarstva odgovorili portalu Index.hr. Bi li domaćini u tim mjestima koja ministar posjećuje uglavnom kako bi otvorio ovo ili ono imali dojam da im dolazi netko važan da se Zmajlović pojavio u vozilu niže kategorije, recimo VW passatu, a da ne govorimo o VW polu prosječne starosti 10 godina, kakva vozila imaju inspektori u Ministarstvu okoliša. Kako bi onda razlikovali inspektore i ministra?!

Zmajlović je logično zaključio da u njegovu ministarstvu nema vozila za njega pa je odgovarajući mercedes E320 iz 2008. pronašao u MUP-u. Ministrov audi A6 nije bio dobar zbog starosti (2005.) i pređenih 189.000 km te čestih kvarova na elektronici. Prema objašnjenju iz ministarstva stoga je svaki odlazak na put izvan Zagreba “predstavljao ozbiljan rizik”. Jest da dobar dio Hrvatske živi taj rizik, ali on je ipak ministar.

>> Vlada se riješila 40 vozila, ušteda 16 milijuna kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije