Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKO PINTARIĆ
Povratak na članak

Zloglasni balkanski ubojice: Sijao je strah po Zagorju 18 godina, ubio petero ljudi

Pintarić je u zatvoru bio izuzetno marljiv i čak se žalio na druge zabušante. Imao je tradicionalni katolički sustav vrijednosti. Mrzio je pedofile i silovatelje, oni su za njega bili na dnu lanca. Kada bi netko nepravedno bio nagrađen, podivljao je. Isto je vrijedilo i za nepravedno kažnjene.

Komentari 12

JO
johnny16
20:18 18.01.2023.

brisu komentare i ne dozvoljavaju slobodu komentiranja cak i ako su pristojni, manipuliraju s citateljima a kvaliteta novina je najgora u zadnjih 30 god, zato dodatno posu kako ih "poznati citaju" a pozivaju se na zeljka Bebeka kojeg pola zemlje ne moze smisliti

VL
Avatar SVAŠTANEŠTO
SVAŠTANEŠTO
18:48 18.01.2023.

Zašto brišete komentare ako se prkose vašim stavovima, a ne vrijeđaju nikoga? Kakva je to demokracija? Ponavljam što sam napisao. Nije niti tradicionalno niti katolički mrziti nikoga, kako ste naveli u tekstu, nigdje u Svetom Pismu ne piše da se nekoga treba mrziti, ne smije jedan čovjek osuđivati drugoga čovjeka nego isključivo njegova (ne)djela.

VL
JO
johnny16
20:19 18.01.2023.

a autor teksta vise ne poznaje granice Balkana i EU

VL
LA
laptopxp1
18:12 18.01.2023.

Prije dosta godina pročitao sam (možda i u ovim istim novinama) da je Pintarićev otac bio u partizanima, a da su ga ulovile i odvele ustaše. U ovom članku se vojska promijenila. Pišu valjda prema tome kak im u određenom trenutku paše. A kaj je stvarno istina ne zna vjerojatno nitko.

VL
DU
Deleted user
17:58 18.01.2023.

Da nije bilo ovog ubojice, Zagorje bi ostalo izvan Balkana.

VL
BE
Berri
17:44 18.01.2023.

Vinko Pintarić je primjer neprofesionalnog rada tadašnjeg Kaznenog zavoda Lepoglava. To je bilo još u Jugoslaviji. Ne samo da je pobjegao, nego je pobio dvoje ljudi, mjesecima sijao strah i smrt. Mislim da je tada bilo 40 milicajaca na terenu, to je najveća policijska akcija u Hrvatskoj od operacije Feniks 1972., a samo zbog nezakonitog rada odgovornih koji Vinka Pintarića nisu držali pod ključem.

VL
Avatar Behemot
Behemot
05:16 19.01.2023.

U to vrijeme je već krenuo DR i Vinko Pintarić je tražio da ga Policija propusti do SAO Krajine ali je zahtjev odbijen.

VL
HH
Hrvoje Hrk !!
15:51 18.01.2023.

Eh da su ga barem nekak čopili i prebacili na slavonsko ratište taj bi fajn srba pobio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.