Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muškarac ozlijeđen

Zločin u Osijeku: Nasmrt izbo ženu, majku dvoje maloljetne djece

zločin u osijeku, ubojstvo (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
07.11.2012.
u 17:12

Muškarac i žena u jednom su trenutku, tvrde očevici, okrvavljeni ispuzali na balkon

Iz stana su odjekivali vika, bacanje i lomljava. Muškarac i žena u jednom su trenutku, tvrde očevici, okrvavljeni ispuzali na balkon. Policija će nešto kasnije stići na vrata stana u Strossmayerovoj 127 u Osijeku i zateći beživotno tijelo žene te teško ozlijeđenog muškarca. Izbezumljeni je muškarac, neslužbeno doznajemo, najvjerojatnije nožem izbo 38-ogodišnju Lj.S.M. te potom pokušao presuditi sebi. Nesretna je žena navodno samohrana majka dvoje maloljetne djece. Stravični se zločin zbio danas nešto iza 15 sati.

- Išao sam u trgovinu i vidio muškarca kako uznemireno hoda ispred zgrade. Kada sam se vraćao, i dalje je nervozno hodao, ali bio je ljutit, vikao je i psovao nekome na telefon – ispričao nam je jedan daljni susjed. Upravo će taj muškarac, kako se sumnjiči, tek nekoliko trenutaka kasnije postati ubojica.

U kakvom je odnosu bio sa svojom žrtvom, susjedi ne znaju. Ubijena se žena na adresu u Strossmayerovoj ulici, u širem središtu Osijeka, doselila prije dva mjeseca. Obližnji ju stanari nisu dobro poznavali, no opisuju je kao pristojnu i dragu ženu. Podstanarski stan iznajmio joj je, doznajemo, Osječanin čiji je dom povremeno čistila. Djeca joj pohađaju sedmi razred te prvi srednje. Bila su, kažu nam, u školi u trenutku zločina.

- Zaprimili smo oko 15.30 sati dojavu o sukobu dviju osoba. Nažalost, ispostavilo se da je to istina. U stanu smo pronašli mrtvu ženu i ozlijeđenog muškarca koji je prevezen u bolnicu – kratko je priopćio Marko Ćaleta, glasnogovornik PU osječko-baranjske, ne otkrivajući nikakve detalje jer je očevid još uvijek trajao. Nije želio niti potvrditi informacije da je riječ o ubojstvu i pokušaju samoubojstva. Dojava o nasilju u obitelji na toj adresi, saznali smo, ranije nije bilo.

Policiju je alarmirala susjeda iz druge zgrade, koja je muškarca i ženu vidjela dok su bili na balkonu. Mislila je kako je riječ o tučnjavi.

- Čudi me kako to da nitko od prvih susjeda nije reagirao, nego su navukli rolete. A svi vole sve slušati! Mogao je netko od njih, u krajnjem slučaju, provaliti u stan i pomoći. Bezobraština! – ogorčeno je rekao naš sugovornik s početka teksta, ističući da je pomoć pozvala žena koja stanuje nekoliko zgrada dalje.

Ispod stana je, na tlu, nađen crveni mobitel.

- Priča se kako je on navodno došao gore i ženi oteo i bacio mobitel kroz prozor, da ne bi zvala pomoć – kazao nam je jedan drugi stanar.

Pred zgradom je za vrijeme očevida bio i vlasnik stana, no on nije bio raspoložen za razgovor s novinarima.

Više detalja o ovom zločinu bit će poznato nakon policijskog očevida. Ranjeni je muškarac u bolnicu dovezen u teško stanju, no policija nije otkrila je li životno ugrožen.

>> U kući u Žabljaku pronađeno tijelo mrtvog 72-godišnjaka

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar broz
broz
18:46 07.11.2012.

Neki jako hrabar i jak muškarac.Ne treba njemu sud,samo mu istom mjerom vratiti.

SC
scary
20:09 07.11.2012.

strašno :( ovo su najužasnije stvari koje se dešavaju u našoj državi. zašto se ne oglase predstavnici crkve, da upozore na te spuštene rolete i otuđenost? zašto sada ne sazove nitko konferenciju? jadna mama, jadna djeca :(

BA
Bandit
09:13 08.11.2012.

To su K---C a ne ljudi pa da je imao haubicvu ja bi jednostavno kucao na vrata i zamolio ih da se smire na taj nacin bi spasio zenu i ovo jadno dvoje male djece a i tog iditoa sadog iditoa sad bi bio slobodan, u najgorem slucaju na prvu viku u stanu ako bi bio susjed pozvao bi policiju jer nitko nevice i negalami tko ima dobre namjere a jos k tome svi su znalo da je samohrana majka ,dakle zakazalo je drustvo.susjedima je bitnije da cuju svadju i sutradan ogovaraju uz kavu party,ovo je cist primjer da polako ali sigurno dolazimo na americki nacin zivota truli kapitalizam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije