Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šverc kokainom

Zlatko Ugarković Patak objesio se u zatvoru u Madridu

'pirati'
Foto: ''
1/4
11.07.2012.
u 00:28

Ugarković je uhićen zajedno sa svojim jatacima na egzotičnim Karibima u akciji “Jadera” jer su u Hrvatsku, a poslije i ostale zemlje Europske unije, planirali prošvercati 174 kilograma kokaina vrijednog oko osam milijuna eura

Zadranin Zlatko Ugarković Patak (43), označen kao glavni narkobos nakon policijske akcije u kojoj je zaplijenjeno 174 kilograma kokaina u Dominikanskoj Republici, objesio se jučer u ekstradicijskom zatvoru u Madridu, neslužbeno smo doznali. Zlatko Ugarković Patak uhićen je u sklopu šestomjesečne akcije Jadera, a u kojoj su odličnu suradnju uspostavili DEA - Američka agencija za borbu protiv droge i hrvatska policija. Droga vrijedna osam milijuna eura bila je predviđena za šire europsko, a time i balkansko tržište, a akcija uhićenja krijumčara droge završena je uhićenjem dilera na jedrilici u Dominikanskoj Republici u svibnju ove godine.

Uz Ugarkovića uhićeno je još pet Zadrana i još nekoliko hrvatskih i državljana drugih zemalja. Izručenje Hrvatskoj Zlatka Ugarkovića Patka i još nekolicine Zadrana uhićenih u Dominikanskoj Republici očekivalo se upravo ovog mjeseca.

Istodobno iz krugova kojima je poznat način funkcioniranja narkomafije moglo se čuti kako zapljena na narkotržištu oko osam milijuna eura vrijedne droge neće proći bez posljedica. Baš zbog toga nitko jučer nije špekulirao s razlogom koji je doveo do samoubojstva Zlatka Ugarkovića. 

'Ako se ne javim ili te ne čekam na naplatnima, idi doma... pao sam'

Komentara 24

Avatar cluesblues
cluesblues
06:37 11.07.2012.

ne vjerujem da se objesil od straha pred nasim pravosudjem, jer bi za ovo vjerojatno dobil 2 godine uvjetno...nego se utrtaril od svojih bosova zbog neuspjeha i gubitka "robe" i znal je sta ga ceka....

VI
Vito
06:52 11.07.2012.

Zlatko Ugarković Patak objesio se u zatvoru u Madridu Hvala mu, uštedio je na našem državnom proračunu... Vidite kako se može uštedjeti, vi koji uporno želite u hrvatske zatvore, a nemate novca za izručenje... Budute poslovni do kraja, uštedite Hrvatskojkoj troškove izručenja, a sebi muke stranih zatvora... Kako ste imali mašte za kriminal, tako možete tu maštu iskoristiti i prošvercati debeli štrik u svoju čeliju pa se objesiti... Možete i potkupiti kojeg čuvara, dobro bi im došlo malo zarade, a sigurno ne bi morali vraćati dugove i nitko im ne bi zamjerio...

Avatar R & I
R & I
06:35 11.07.2012.

Ne, nije se Patak, objesio. Kolumbijska mafija ima razgranate tajne agente sirom svijeta, koja drzi u sakama i policiju i politicare. Ovdje se ipak rado o, "osam miljuna dolara", sto u danasnje vrijeme ni jedan kolumbijski ili meksicki kartel ne moze dozvoliti da izgubi. A tek cijena teritorija i kupaca na veliko i malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije