Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

Zlatko Sudac: Nisam bankrotirao i nisam na prosjačkom štapu

'14.07.2011.Zagreb Vlc. Zlatko Sudac u svom zagrebackom ateljeu stvara novu koekciju umjetnickih dijela radjenih u kombinaciji lijevanog stakla i zrcala.Vlc. Zlatko Sudac i prijatelj Ivan Puljic u zag
'Robert Anic/PIXSELL'
17.07.2011.
u 10:17

Zlatko Sudac otvorio nam je vrata atelijera u kojemu radeći na vitrajima provodi dane i noći.

Kao što možete vidjeti, nisam propao, nisam bankrotirao i nisam na prosjačkom štapu! Riječi su to kojima nas je u svome atelijeru dočekao vlč. Zlatko Sudac, o čijem se financijskom slomu govori ovih dana. Točnije, riječ je o tvrtki Joshua d.o.o, koju je vlč. Zlatko Sudac osnovao još 2008., a sada joj je vlasnik i direktor njegov najbliži suradnik Ivan Puljić. Tvrtka je prvu i drugu godinu poslovala s dobiti, a 2010. završila s gubitkom.

– To ne znači da smo propali, nego da je tvrtka u tzv. hladnom pogonu. Izdali smo knjigu i CD 2008. i 2009., a lani nije bilo posla i troje zaposlenih redovito je dobivalo plaću od novca zarađenog prijašnjih godina. Sada se spremamo za izdavanje filma i knjige mojih meditacija, pa će prihodi ponovno porasti. Ne vidim u čemu je tu netko vidio našu propast – čudi se popularni svećenik, kojega je najviše pogodio napad na njegova dugogodišnjeg suradnika Ivana Puljića, koji je optužen da je glavni krivac za Sudčevu navodnu propast.

Prije nekoliko mjeseci pisalo se o pustim milijunima zarade, a sad o propasti! Svakom promatraču sa strane jasno je vidljiva kontradiktornost svega izrečenog, ali također i vrlo prljave namjere koje stoje iza takvih pisanja. Te stvari spadaju u onu prokletu sotonsku laž gdje se u želucu osjeti prisutnost zla i izrazito zlih namjera. Mi znamo da je napad naručen, a znamo i od koga – kaže vlč. Sudac.

Cijelu priču pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista

 

Ključne riječi

Komentara 71

JI
jimbeam
21:14 17.07.2011.

BTW ovo mu je očito dečko,al nemojte nikom reći,ha,ha,ha.........

OB
-obrisani-
11:06 17.07.2011.

Ma gdje bi ova sotona bankrotirala. Samo da organizira \"duhovne vježbe\" za prave Hrvatine i svojeCD-e i eto novaca \"do neba\".

BR
bronsky
14:38 17.07.2011.

Ovaj citat u naslovu ga najbolje razotkriva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije