Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li Hasanbegović postati nova ikona desnice?

Tomislav Karamarko napravio je grešku s izborom Mije Crnoje, ali je zato imenovanje Hasanbegovića njegova najlucidnija odluka

Komentari 16

DO
DocSlav
12:31 04.02.2016.

Svaka čast gosp. Hasanabegoviću! Volio bih kad bi i ostali ministri bilo tako odlučni i jasni, pogotovo u cilju ušteda u državnom proračunu. Koliko još ima onih koji nepotrebno i često i na osobno sisaju novce koje su stvorili onii koji plaćaju poreze ovoj državi ili novce kojima smo zadužili i našu unučad. Poštovani gospodnine ministre, ne daj te se!!!

VL
DU
Deleted user
12:12 04.02.2016.

Kaže Urša da se ne razumije u mnoge stvari u kulturi. Imati će zamjenika za međunarodnu kulturnu razmjenu, pomoćnika za glazbene festivale i sl. Možda neće organizirati ugodna druženja sa svakim tko si zamisli da je nekakva veličina i dođe k njemu žicati lovu za svoj projekt. A možda i ukine ljetovanje vojvođanskih umjetnika na Brijunima o državnom trošku.

VL
BA
bakulušić
20:19 04.02.2016.

Da, gospodin Karamarko je pogriješio izborom Crnoje. Trebao je izabrati Denisa Kuljiša ili Juricu Pavičića. I oni su branitelji!

VL
DU
Deleted user
04:54 21.12.2017.

Nisam nigdje čuo što je Hasanbegović izjavio glede samoubojstva generala Praljka, i presudi u Haagu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.