Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Glasnović

Živimo u paradajz-republici: Branitelji neće dugo trpjeti da se koče strukturne reforme

Željko Glasnović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
16.05.2016.
u 13:15

– Ne treba opravdavati svoj nerad i krivnju prebacivati na nekoga drugoga, neću dopustiti da me netko blati jer, ako nisam u Saboru, ne znači da ne radim – rekao je Glasnović.

Treći tjedan glasovanja u Saboru također je prošao bez zadržanog kvoruma, a situaciju su prokomentirali zastupnici Željko Glasnović, koji je u petak bio na službenom putovanju na koje ga je poslao Sabor, i Stevo Culej koji je bio u bolnici, kako piše HRT.

Željko Glasnović tvrdi da je bio na službenom putu na koji ga je poslao Sabor u vezi s NATO-om, što poručuje i Ivanu Šukeru. – Znam što je administrativna stega i brojno stanje, a Šuker na raspolaganju ima saborsku službu. Ne treba opravdavati svoj nerad i krivnju prebacivati na nekoga drugoga, neću dopustiti da me netko blati, jer ako nisam u Saboru, ne znači da ne radim – rekao je Glasnović. 

Dok zastupnik Stevo Culej tvrdi da je u četvrtak bio na ročištu u pravosudnoj farsi koju mu je namjestila bivša vlast zbog ćiriličnih pisama u Vukovaru, zbog čega mu je više puta pozlilo. Kaže da je Klub o tome bio upoznat, a da je za nedostatak kvoruma kriv Vilibor Sinčić koji je odgovoran samo prema svojim trima biračima. 

Glasnović također tvrdi da nikad nije osobno razgovarao s Tomislavom Karamarkom o problematičnim stvarima. – Ne bavim se balkanskim marifetlucima, ne primam saborsku plaću i sve što radim – radim za svoje biračko tijelo – objasnio je.  

Smatra da živimo u "paradajz-republici u kojoj nema vladavine prava". – Neka me poslušaju sada oni koji to ne shvaćaju – branitelji neće dugo trpjeti da se koče strukturne reforme – naglasio je.

>> Milijan Brkić uzima kontrolu i vraća se u Sabor da spasi HDZ

Komentara 117

DU
Deleted user
14:08 16.05.2016.

branitelji su jedini korektiv i čvrst stup našeg društva ! sve ostalo je partija uništila i zato ih smeta šaka ljudi bez nogu i ruku. podrška našim DRAGOVOLJCIMa jučer, danas i uvijek !

VI
viluk007
14:22 16.05.2016.

a gde je bila oporba od njih niti jedan nije bil na sednici a nama je problem kaj nije bilo dva tri hadezeovca

GR
grof83
14:36 16.05.2016.

sve što vidite zadnjih dana u medijima potvrđuje da karamarko NEMA VEZE s udbom. nikad ga tako mediji i obavješ.podzemlje ne bi rasturali da je povezan s tom strukturom. samo treba znati čitati znakove jer medijski prostor je otrovan ii u rukama neprijatelja hrvatskog čovjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije