Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 29. listopada

Zimski red letenja Croatia Airlinesa: Uvode se nove linije i povećava se broj letova

Promet u Zračnoj luci Split
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
16.08.2023.
u 13:57

S ukupno 23 međunarodne linije Croatia Airlines povezat će sedam domaćih zračnih luka s 13 međunarodnih odredišta te istovremeno ispuniti obvezu povezivanja Hrvatske domaćim linijama iz Zagreba za Split, Dubrovnik, Pulu i Zadar te letova između Pule i Zadra.

Croatia Airlines u zimskom redu letenja od 29. listopada ove do 30. ožujka iduće godine, planira povećanje broja letova za 12 posto i uvođenje novih međunarodnih linija, priopćio je u srijedu nacionalni avioprijevoznik. 

S ukupno 23 međunarodne linije Croatia Airlines povezat će sedam domaćih zračnih luka s 13 međunarodnih odredišta te istovremeno ispuniti obvezu povezivanja Hrvatske domaćim linijama iz Zagreba za Split, Dubrovnik, Pulu i Zadar te letova između Pule i Zadra. Novost je izravni let Zadar - München, koji će prometovati utorkom i subotom.

Cjelogodišnja linija Osijek - München, prometovat će i tijekom cijele zime ponedjeljkom i petkom. Nastavljaju se i letovi na linijama Split - Kopenhagen subotom; Split – London Heathrow subotom, Dubrovnik - Frankfurt utorkom, petkom i nedjeljom popodne, uz opciju prilagodba reda letenja sukladno potrebama, te Zagreb - Mostar tri puta tjedno. Kao i prošle zimske sezone, produljuju se letovi Split - Zürich srijedom i subotom, Rijeka - Munchen četvrtkom i nedjeljom, a prometovat će i linija Pula - Zürich, srijedom i subotom.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Nogometaši AEK-a pod jakim policijskim osiguranjem napustili zračnu luku u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije