Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umalo tragedija

Zet tijekom svađe iz pištolja pucao u maćehu

gorio automobil
Željko Mršić/PIXSELL
18.05.2010.
u 13:19

Policija je o samom događaju obaviještena tek u ponedjeljak, 17.svibnja, kada je ranjena žena primljena u bolnicu.

Svađa između 50-godišnjeg zeta i njegove 77-godišnje maćehe, nasreću, završila je bez kobnih posljedica, ali je još jedno upozorenje kakva opasnost prijeti od oružja i eksplozivnih sredstava skrivenih u stanovima i skrovištima.

Iz još neutvrđena razloga 50-godišnjak je tijekom svađe s maćehom 12. svibnja popodne iz pištolja "Crvena zastava" kalibra 7.65 mm, koji je ilegalno posjedovao, ispalio hitac i ranio je u nogu.

Policija je o događaju obaviještena tek u ponedjeljak, 17.svibnja, kad je ranjena žena primljena u bolnicu. Njezin život nije ugrožen, a pretragom doma 50-godišnjaka, koji je po agresivnom ponašanju policiji otprije poznat, pronađeno je 200 metaka kalibra 7.62 mm i osam spremnika streljiva za automatsko oružje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije