Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u zadru

Zet autom naletio na punicu, spasio je 22 god. mlađi ljubavnik!

'15.04.2013., Koprivnica - Prometna policija PU koprivnicko-krizevacke u obavljanju svakodnevnog posla kontrole prometa na cestama.  Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
05.06.2013.
u 12:45

– Nije to ništa strašno. Slomila sam ruku, ali oporavit ću se ja. Pa, mene zovu Ani četiri pištolja – rekla nam je 68-godišnjakinja u telefonskom razgovoru.

Pedesetpetogodišnji Zadranin sinoć je oko 23 sata u Zadru osobnim automobilom probio dvorišna vrata kuće u vlasništvu svoje 68-godišnje punice. Zatim je na nju nasrnuo automobilom, zbog čega je 68-godišnjakinja teže ozlijeđena.

Spasio ju je, kako doznajemo iz policije, 46-godišnjak koji je s njom u ljubavnoj vezi i koji je, nakon što je pala na pod, njezina zeta zaustavio udarcem šakom u glavu kroz prozorsko staklo!? Pri tome su obojica ozlijeđena, a zetu je izmjereno više od 1,5 promila alkohola.

Tako navode policijski izvori, no dio sudionika, odnosno 68-godišnjakinja i njezin partner, govore suprotno.

– Ma nije to toliko bitno. Mali obiteljski nesporazum. Istina je da se ne može slučajno dogoditi da nekome zet uleti Landroverom u kapiju, ali nije to ništa strašno. Slomila sam ruku, ali oporavit ću se ja. Pa, mene zovu Ani četiri pištolja – rekla nam je 68-godišnjakinja u telefonskom razgovoru.

Sat prije razgovarali smo i sa 46-godišnjakom koji se predstavio kao 68-godišnjakinjin životni partner.

– Ja sam spavao. Odjednom me probudila buka. Izašao sam dolje i vidio je kako leži ispod automobila svog zeta. Išao je naprijed-natrag, a kad me vidio, pobjegao je. Uspio je pobjeći prije dolaska policije – rekao nam je ovaj 46-godišnjak dodajući kako nije točno da je šakom razbio prozor i udario 55-godišnjaka. Nije odgovorio na upit odakle mu ožiljak na ruci.

>> Muškarac i punica pronađeni mrtvi u Petrinji – otrovali se alkoholom?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije