Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudom preživjela

Ženu koja je bježala od policijske potjere vlak udario – dvaput

nalet vlaka
Screenshot
15.10.2013.
u 15:45

Nije poznato je li žena bila pod utjecajem alkohola ili droga, no izvukla se samo sa slomljenom rukom

Malobrojni prežive podlijetanje pod vlak, no prava je rijetkost da netko preživi dva udara vlaka zaredom i to bez većih posljedica.

Upravo to dogodilo se 29-godišnjoj ženi u nedjelju ujutro kada je bježala od policije u Woods Crossu u Uti, u SAD-u. Vlasti kažu da je žena u nesreći tek slomila ruku, što se čini kao čudo nakon onog što je snimila policijska kamera.

– Vozačica se jednostavno nije htjela zaustaviti – kaže detektiv Adam Osoro koji je sudjelovao u potjeri. Policija je poziv dobila u 8.20 sati jer osumnjičena nije htjela napustiti nečiju kuću.

– Dobili smo opis vozila koje smo spazili u blizini kuće na odlasku – nastavlja Osoro. Nakon što se žena nije zaustavila, počela je kratka potjera koju je okončao dvostruki nalet vlakova na vozilo osumnjičene žene.

Nije poznato je li bila pod utjecajem alkohola ili droga, no policija kaže kako joj, između ostalog, prijeti optužba za izbjegavanje uhićenja.

>>Snimka nadzorne kamere: Vlak punom brzinom 'pokupio' auto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije