Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijava policiji

Liječnik: Nije bilo silovanja na hvarskoj nudističkoj plaži

silovanje
Arhivska fotografija
25.07.2010.
u 22:36

Pedesetogodišnja strana državljanka ne sjeća se što se događalo nakon što joj je na plaži prišao muškarac jer je pala u nesvijest. Sumnja da je seksualno napadnuta.

Nakon ginekološkog pregleda liječnik je potvrdio da nema nikakvih tragova nasilnoga spolnog odnosa. Je li došlo do bilo kakvoga spolnog odnosa, pokazat će analiza uzetog brisa.

Hvarskoj policiji u nedjelju poslijepodne strankinja, stara oko 50 godina, prijavila je sumnju da je silovana tijekom dana na nudističkoj plaži na otoku Hvaru. Naime, sjeća se kako joj je na plaži prišao neki muškarac, nakon čega ne zna što se događalo jer je jedno vrijeme bila u nesvijesti.

Ne zna ni kako je niti zbog čega je izgubila svijest, ali, nakon što se probudila, posumnjala je na silovanje i zato otišla na policiju. Nije bila pod utjecajem alkohola. Upućena je u Dom zdravlja na ginekološki pregled. Policija je navodno pronašla i očevica događaja. 

Ključne riječi

Komentara 12

KA
Kakma
21:43 26.07.2010.

Sve je moguce,sve je danas u Hrvatskoj moguce.Kad siluju 80 godisnju kako onda ne djevojcicu od 50.

BU
burgos0308
08:27 26.07.2010.

Možda ju je pošpricao s nekakvim sprejem . Životinja .

DU
Deleted user
21:11 26.07.2010.

Ovo je najsmješnija vijest u povijesti VL! U stilu Montyja Pythona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije