Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u Rusiji

Žena samoubojica u napadu ubila najmanje šest osoba

Rusija
Reuters/Pixsell
21.10.2013.
u 15:53

Predstavnik istražnog odbora kazao je medijima da prvi podaci pokazuju da je napad izvela "žena koja se nedavno preobratila na Islam te supruga vođe militanata".

U eksploziji nepoznate eksplozivne naprave u autobusu u ruskom gradu Volgogradu najmanje šest osoba je poginulo, a 32 su ozlijeđene, piše RT.

Nacionalni odbor za borbu protiv terorizma potvrdio je da se radilo o terorističkom napadu. Lokalna policija je zaustavila promet autobusima u gradu kako bi spriječili moguće nove napade.

Prvi podaci pokazuju da je napad izvela bombašica samoubojica. Predstavnik istražnog odbora kazao je medijima da prvi podaci pokazuju da je napad izvela "žena koja se nedavno preobratila na Islam te supruga vođe militanata".

Najmanje 32 osobe su ozlijeđene u eksploziji, a sedam njih je u kritičnom stanju. U autobusu se vozilo 40-ak putnika. Rusko Ministarstvo za hitne slučajeve je izvijestilo da je spremno poslati zrakoplov kako bi se ozlijeđeni prevezli u Moskvu.

U Volgogradu, koji se u komunističko doba zvao Staljingrad, živi oko milijun stanovnika.

>>U Kosovskoj Mitrovici druga eksplozija u manje od 24 sata

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije