Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDONEZIJA

Žena nestala u džungli, a onda su pronašli pitona s golemim trbuhom: 'Umirala je u mukama'

Mrežasti piton
Axel Heimken/DPA
25.10.2022.
u 11:50

Mještani su krenuli u potragu za njom, a dva dana kasnije pronašli su ogromnu zmiju na šumskoj čistini s otečenim trbuhom. Kada su je razrezali, u zmiji su pronašli tijelo nestale žene

Ženu po imenu Jahrah (54) iz Indonezije živu je progutao gotovo sedam metara dugačak piton kada je u petak otišla u džunglu sakupljati gumu. Naime, žena je nestala u petak navečer u blizini svoga doma u provinciji Jamci na zapadu otoka Sumatra. 

Mještani su krenuli u potragu za njom, a dva dana kasnije pronašli su ogromnu zmiju na šumskoj čistini s otečenim trbuhom. Kada su je razrezali, u zmiji su pronašli tijelo nestale žene. 

Lokalni stanovnici uvjereni su kako ju je piton ubio tako što ju je ugušio svojim tijelom, a potom ju je progutao. Dodaju kako je žena vjerojatno umirala u mukama koje su trajale i dva sata. 

Nakon što ju je ugušila, zmija je progutala ženu, a za probavljanje 'obroka' te veličine pitonu bi bili potrebni vjerojatno tjedni, no ženina odjeća i tijelo izgledali su netaknuta kada su je izvadili iz utrobe opasne životinje, piše Daily Mail.

 

Lokalni službenik kazao je kako žrtva nije došla kući u petak nakon što je otišla u šumu sakupljati gumu s drveća. 

- Njezina je obitelj potom prijavila nestanak lokalnim vlastima koje su pokrenule potragu. Stanovnici su ubili zmiju i rasporili je. Svi su bili začuđeni. Ispostavilo je da je žena koju smo tražili u želucu zmije - kazao je lokalni službenik te dodao kako nitko nije vidio trenutak kada je zmija pojela ženu jer je u šumu otišla sama. 

Istaknuo je i kako su stanovnici sela u strahu jer su u blizini viđeni brojni divovski pitoni.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije