Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIVO OTKRIĆE

Žena kupila kuću pa se oduševila kad je ugledala 'ostavštinu' prethodnih vlasnika: 'Nikada to neću maknuti'

Ilustracija
Unsplash
11.01.2024.
u 10:41

Unatoč primjedbama korisnika Reddita da je lako popraviti i prebojati oznake visine, Miracle je na kraju istaknula da ih ona neće mijenjati. "Od trenutka kada sam to otkrila, znala sam da mjere nikada neću dirati. To je dio povijesti ove kuće", kazala je.

Kylie Miracle (34) nedavno se preselila sa suprugom i sinom u "vrlo ruralnu i osamljenu" kuću u Londonu, u južnom dijelu Kentuckyja. Oduševljena je izborom novoga doma, a na Redditu je podijelila što su joj u naslijeđe ostavili bivši vlasnici. Oni su, naime, uz vrata na bijeloj ploči ispisali datume i imena. 

"Upravo sam kupila kuću i pronašla ovo u garaži", glasio je naslov njezine objave na Redditu, gdje je prikupila 38.900 reakcija u svega devet dana. Miracle je za Newsweek izjavila da brojevi zapravo označavaju izmjerenu visinu. Pored visine nalaze se datumi, a najstariji je onaj iz 1998., dok je najnoviji iz 2021. godine.

Foto: KYLIE MIRACLE/DAWNOFTHEDEADLING/REDDIT
Kazala je da je bila dirnuta kada je vidjela datume te da se prisjetila svog djetinjstva u seoskoj kući, gdje je i njezin otac označavao njenu visinu na ulaznim vratima. "Kad sam vidjela mjere, pomislila sam na svoga tatu i da me volio dovoljno da odvoji vrijeme da izmjerim svoju visinu i dokumentiram rast tijekom godine. Mogu samo zamisliti djeda koji mjeri svoje unuke iz istih razloga", rekla je Miracle.

Miracle, koja već 11 godina radi za konzularni centar Kentuckyja u Williamsburgu, izrazila je oduševljenje svojim novim domom na vrlo mirnoj lokaciji u području nacionalne šume u Londonu. Prema njenim riječima, kuća je izgrađena 1964. godine, a dodaci su se gradili postupno tijekom godine.

VEZANI ČLANCI:

Novi vlasnici nisu puno znali o povijesti kuće. Prethodni su vlasnici kupili kuću ljeti s namjerom da je pretvore u smještaj koji mogu iznajmljivati, ali plan nije uspio, pa su ponovno stavili kuću na tržište

Inače, unatoč primjedbama korisnika Reddita da je lako popraviti i prebojati oznake visine, Miracle je na kraju istaknula da ih ona neće mijenjati. "Od trenutka kada sam to otkrila, znala sam da mjere nikada neću dirati. To je dio povijesti ove kuće", kazala je.

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne'

Komentara 1

IV
ivica.vranjic
21:58 11.01.2024.

Mediji rade spektakl od ničega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije