Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podlegla ozljedama

Obitelj žene koju su pčele nasrt izbole na smrt razmišlja o tužbi

pčele (1)
Marijan Sušenj/PIXSELL
02.05.2012.
u 09:59

Zatajili su joj bubrezi, jetra, došlo je do zgrušavanja krvi, a na kraju i do zatajenja rada pluća

Barica Matanović (74) koju je izbolo više od tisuću pčela preminula je jutros u koprivničkoj bolnici.

– Nije joj bilo spasa, doza toksina bila je prevelika. Uništene su joj male krvne žile i došlo je do poremećaja rada organa. Zatajili su joj bubrezi, jetra, došlo je do zgrušavanja krvi, a na kraju i do zatajenja rada pluća – kazao nam je dr. Petar Stapar, ravnatelj Opće bolnice u Koprivnici.

Podsjetimo, Barica Matanović iz Koprivničkih Bregi u petak je poljskim putem pješice išla liječniku u susjedni Glogovac kada ju je napao gusti roj pčela.

- Pa tim putem ljudi prolaze otkad je i Koprivničkih Bregi. Djeca idu na trening ili u školu, najbliži je put do liječnika - izjavio je njezin sin Željko, koji je najavio tužbu protiv vlasnika košnica.

 

Komentara 25

EH
ehh
23:31 02.05.2012.

Iskrena sučut obitelji.

TI
tintilinic100
10:48 02.05.2012.

Katastrofa.. vlasnika pčela ozbiljno kazniti. Uništio je jedan ljudski život, što znači da će možda za koji dan i još koji. Spriječimo ga.

XN
xnet0822
10:47 02.05.2012.

Za to treba tužiti pčelara čije su pčele izbole tu ženu, neka plati troškove sprovoda te odštetu njenoj obitelji ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije