Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomogla mu policija

Žena (52) zatočila cimera i prisiljavala ga na seks

seks
Thinkstock
17.08.2013.
u 08:10

Terry L. Boyd (52) iz američke savezne države Wisconsin uhićena je pod optužbom da je držala dvojicu muškaraca u zatočeništvu od kojih je jednog prisiljavala na seks

Terry L. Boyd (52) iz američke savezne države Wisconsin uhićena je pod optužbom da je držala dvojicu muškaraca u zatočeništvu od kojih je jednog prisiljavala na seks.

Jedan od muškaraca bio je njezin cimer, a policija ju je uhitila nakon dojave susjeda koji su čuli muškarca kako vrišti i poziva pomoć. Kada je policija došla pred njezinu kuću jedan od muškaraca bacio im je ključeve kroz prozor da ih oslobode.

Muškarci su ispričali kako ih žena nije htjela pustiti iz njezinog doma dok jedan od njih ne spava s njom.

>> Policajac ucjenjivao srpske političare snimkom oralnog seksa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije