Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE MJERE PROTIV ZATOPLJENJA
Povratak na članak

Zemlje svijeta pozivaju na političko djelovanje protiv klimatskih promjena, Trump: globalno zatopljenje je prijevara

Trump je obećao pojačati potrošnju nafte, plina i ugljena i "otkazivanje" globalnog ugovora

Komentari 10

ZI
zimerman
03:24 18.11.2016.

Trump je u pravu. Klimatske promijene su uvijek postojale ,covijek ih nije stvorio niti ih moze zaustaviti . Cisti dokaz je ledeno doba ,ha ha po sadasnjim tumacenjima ispade da su dinosaurusi vozili auta pa se dogodilo ledeno doba .

VL
KE
kenjalo
04:51 18.11.2016.

globalno zatopljenje je cista izmisljotina na koju b..ale trebaju da placaju porez da bi ovih par mozgova iza toga moglo udobno zivjeti.

VL
BE
beeroslaw
03:00 18.11.2016.

globalno zatopljene je samo jos jedna globalisticka laz i obmana

VL
DU
Deleted user
01:30 18.11.2016.

Hm,ima tu necega nas akademik Paar tvrdi slicno ili isto. Ono slusao sam i jedne i druge, te zelene ideje nisu normalne. Ja sam oblikovao u jednom dijelu zelene ideje ali sam uvidio da tu svega ima samo cega treba biti toga nema. Nije mi jasno kako zeleni moze propagirati istospolne zajednice pa čak i brakove? Ta zelena ideologija bi trebala biti vezana uz konzervatizam a nju su okupirali najekstremniji ljevicari. Treba reci da oni ovako izvlace iz proracuna milijarde.

VL
DU
Deleted user
04:18 18.11.2016.

Sa jedne strane žele borbu protiv zatopljenje sa druge strane baš te zemlje koje se pozivaju na nekakve proklamacije proizvode sve više i više krš proizvoda koji se pokvare za par godina. Jedan mali primjer. Kada je jedan japanac još devedesetih godina prošlog stoljeća napravio vešmašnu koje pere bez deterdženta veš to su odmah napali proizvođači deterdženta i danas ni traga ni glasa toj već mašini. Iako je ta mašina bila sto puta efikasnija u pranju nego ove danas mašine. Toliko o tim zemljama koje su kao zabrninute za zatopljenje. Čini mi se da su više zabrinuti jer neće moći naplaćivati posebne poreze kroz lažnu kampanju borbe protiv zatopljenja.

VL
Avatar mason
mason
06:54 18.11.2016.

Ja mislim da je Trump oko ovog u pravu.Sve koliko sam vidio oko global warming je samo prica bez pravih dokaza.Bacati novac na nesto sto nismo sigurni.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:57 18.11.2016.

pariški dogovor je velika prevara i ništa više. trump je u pravu, nema se tu što reći više. gdje su dokazi da je čovjek, tj. spaljivanje fosilnih goriva uzrok ovog zagrijavanja planeta? podaci mjerenja temperature su nam za razdoblje od od samo 150 godina, i to ne po cijelom svijetu! kružni tok ugljika traje daleko dulje nego vode, npr. zemlja je u svojoj povijesti imala daleko veća i brža zagrijavanja i hlađenja, a da čovjeka nije bilo. neka ovi zagovornici teorije objasne, sa dokazima, zašto je došlo do 2 mini ledena doba u zadnjih 1000 godina u europi. ne sjećam se baš podataka da se u 17.-om stoljeću jako povećala proizvodnja peći na drva... mi, ljudi, si umišljamo da smo neki faktor na ovom svijetu. a samo smo mijena, prolaznici. iza ove dernjave oko zagrijavanja se kriju viši interesi, financijski. to je fina prilika za dići cijenu struje, benzina, i privatnicima koji grade vjetroelektrane, solarne, dati puno javnog novca za to. a zašto? neka te elektrane onda i izgrade bez pomoći fosilnih goriva. bagere na struju, betonare, mješalice... sve na eko pogon. neka sve što budu ugrađivali bude proizvedeno bez pomoći nafte, ugljena. pa da vidimo kolka bude cijena tone željeza koje se bude dobilo bez ugljena, tj. koksa. da ne govorimo o tome da i ugljen, i željeznu rudaču, treba nekako iskopati. naravno, bez nafte! dvoličnost je jako opasna stvar. europa tek polako počinje spoznavati posljedice dvostrukih standarda.

VL
FR
franjo
09:55 18.11.2016.

Ne pišite gluposti! Trump prima dužnost predsjednika u Sječnju . Nikad sa ne jede tako vruće kao što se kuva. Samo nagađate i ništa neznata.

VL
MA
marengo1
01:20 18.11.2016.

Iz prilozenog se vidi da je ovaj i veci krelac nego sto sam mislio...Ovaj ce po svemu sudeci potpuno onistiti zemlju...

VL
Avatar Stargate
Stargate
16:56 18.11.2016.

Trump je bedak....nam poima. Klimatske primjene su već počele, ozonski sloj slabi, topi se ledena kapa na sjeveru, neke države na tihom oceanu već sele stanovništvo zbog podizanja morske razine. Uragani su sve češći i razorniji. prije dvadeset godina ljudii su šetali po po ljeti na suncu bez straha, danas moraju imati faktor1000. Zemlja prolazi kroz mjene, samo je ova trebala započeti bitno kasnije, a ne sada. Klimatolozi ne upozoravaju bez razloga: Izgaranje fosilnih goriva će uništiti sva život na zemlji....... ne samo izazvati ledeno doba.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.