Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Željko Valčić imenovan novim urednikom unutarnje politike HTV-a

vijeće HRT-a
Željko Lukunić/PIXSELL
26.01.2010.
u 10:35

Valčić je preuzeo funkciju koju je do nedavnog imenovanja za v.d. glavnog urednika Informativnog programa obavljao Renato Kunić.

Predsjednik novinarskog sindikata na HTV-u i dugogodišnji novinar vanjske politike Željko Valčić imenovan je novim urednikom unutarnje politike, piše tportal.

Valčić je  preuzeo funkciju koju je do nedavnog imenovanja za v.d. glavnog urednika Informativnog programa obavljao Renato Kunić.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
davorac
11:26 26.01.2010.

koliko mu dajete da opstane na toj funkciji neznam ima li na kladionici i koji je koeficijent ja dajem 6 mjeseci

LI
Livi
14:38 26.01.2010.

Zelim novom uredniku puno uspjeha i nadam se da ce se sad vidjeti da je to HRVATSKA televizija, a ne \"pljuvaonica\" po svemu sto je hrvatsko. Nadam se da ce i oni koje se napada preko Tv. moci ocitovati o tim neutemeljenim napadima, a ne kao sto je do sada bilo u antihrvatskim emisijama na toj tzv. Hrvatskoj televiziji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije