Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFERENDUM

Željko Kerum namjerno izbjegao novinare i glasao za EU

kerum
Ivo Čagalj/Pixsell
22.01.2012.
u 12:57

Ogorčen je kaže odnosom dijela medija prema njemu, a očekuje da ga nakon ulaska u Europu nitko neće moći neutemeljeno prozivati

Splitski gradonačelnik i saborski zastupnik Željko Kerum na svoje glasačko mjesto došao je oko 12 sati i 30 minuta, glasao i otišao, izbjegavši obavijestiti novinare i fotoreportere.

- Glasao sam za. Ulazak Hrvatske u Europsku Uniju donosi puno dobrih stvari. Jedna od bitnijih je ta što će nakon ulaska investitori promijeniti mišljenje o nama kao o rizičnoj zemlji za ulaganja. Ima još dosta razloga zbog kojih trebamo ući u Uniju, ali smatram da je ovaj najbitniji - izjavio nam je Kerum.

Na pitanje zbog čega nije obavijestio redakcije kada ide na biralište, kao što je uobičajeno, odgovorio je kako je novinare izbjegao namjerno.

- Odnos dijela medija prema meni je zaista strašan. Slobodna Dalmacija me prozvala zbog poništenja natječaja kojega po zakonu nismo mogli provesti jer potencijalni investitori nisu uplatili jamčevinu i ne nude novce već zamjensko zemljište. Prekršili bismo zakon da smo nekom od njih prodali,  a prozivaju nas. I zbog takvih stvari je dobro da uđemo u Europu, bit će više reda - poručio je Kerum. Zaključio je kako će ga Europa zaštititi, odnosno njegovu suprugu Fani Horvat, u projektu gradnje na Prvoj vodi.

- Investitor je parcelu kupio o dobroj vjeri, sada mu se onemogućava gradnja. Razumije li itko da postoji sud u Starsbourghu koji bi tražio od Grada, Županije i države da se obešteti privatni vlasnik. Ali, šta ćeš, treba se onda suditi protiv svojih - rekao je Kerum.

Ključne riječi

Komentara 9

OG
Oger
14:27 22.01.2012.

Jadni Kerum. Smrc.

Avatar mliniški
mliniški
17:07 22.01.2012.

Ali se neće ni neutemeljeno bogatiti, a gradonaćelnici neće moći zloupotrebljavati svoj položaj kao neki dan u Splitu, odlučio umjesto gradskog vijeća.

Avatar Becarina
Becarina
15:41 22.01.2012.

Ej Slavice .Glasanje tajno a ti vec znas tko zasta glasa .Vjerojatn ste vec i ostalo pripremili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije