Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik imenovao radni tim za pripremu legalizacije
Povratak na članak

Željko Kerum legalizirat će bespravne kuće u Splitu

Većina tih objekata će se legalizirati, za što su se uvjeti počeli stvarati prijašnjih godina donošenjem prostornoplanske dokumentacije koja će omogućiti legalizaciju.

Komentari 3

OB
-obrisani-
15:35 02.11.2009.

legalizirati bi se samo trebali objekti koji imaju izgrađeno do 1/3 zemljišta i to da prvo šlate debelu kaznu zato što su bespravno gradili, a onda dvostruku naplatu komunalija i dokumentacije. Hebote pa svi smoo onda mogli raditi bez građevinske i na divlje.

VL
Avatar punkufer
punkufer
16:28 02.11.2009.

Legalizacijom protupravno izgrađenih kuća Kerum poručuje svima koji su se držali zakona i propisa da su BUDALE.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
17:58 02.11.2009.

Još jedan BRAVO za Keruma. Ostalim licemjerima; nitko nije htjeo graditi kuću nelegalno iz objesti.Najčešće su to gradili iz nevolje.Čemu zatvarati oči pred istinom da te kuće postoje, da u njima žive ljudi sa svojim familijama i da ne nabrajam.Sada će ih legalizirati na način da će platiti troškove izgradnje infrastrukture i ostale troškove koji se trebaju platiti državi. Da je mjesto Keruma gradonačelnik bager dama Dropulićka, ona bi srušila pola splita pa i Dioklecijanovu palaču, jer ni za nju nema dozvole za gradnju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.