Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Željko Jovanović: Na sud ću pozvati cijeli vrh HDZ-a

'11.02.2011. Markov trg, Zagreb - Zeljko Jovanovic, saborski zastupnik SDP-a Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
Autori: Tea Romić, IČ/VLM
21.10.2011.
u 15:37

– Ponavljam još jednom, presudit će građani na izborima koji će ih skinuti s vlasti, a to će biti najbitnije skidanje za hrvatsku državu – kazao je Jovanović.

Nakon što mu je u Saboru ukinut imunitet, SDP-ov zastupnik Željko Jovanović nije umanjio svoju retoriku: 

– HDZ je danas meni skinuo imunitet, ali skinuo je i sve svoje maske te pokazao da nije demokratska organizacija, a ova njihova današnja odluka pucanj je u parlamentarnu demokraciju, čime su samo još jednom potvrdili da je vrh HDZ-a, na čelu s Jadrankom Kosor, koja je u maloj vijećnici jučer vikala i naređivala da moraju skinuti imunitet saborskom zastupniku, politička i kriminalna organizacija. Toj kriminalnoj organizaciji – vrhu HDZ-a ponavljam još jednom, presudit će građani na izborima koji će ih skinuti s vlasti, a to će biti najbitnije skidanje za hrvatsku državu – kazao je Jovanović.

Za Dnevnik Nove TV Jovanović je rekao kako nije ni iznenađen ni uvrijeđen, već duboko razočaran.

- Dobio sam sjajnu priliku da pozovem na sud cijeli vrh HDZ-a da potkrijepe moje tvrdnje da su proveli kriminalni pothvat pljačke državnog proračuna i reketarenja državnih tvrtki zbog čega su nestala radna mjesta i izostale plaće, rekao je Jovanović.

Na pitanje je li pretjerao govorom o zločinačkoj organizaciji Jovanović je za Novu TV rekao da je njegov govor govor političkog zastupnika koji govori ono što građani misle.
- Nemam se namjere ispričati! Neka se oni ispričaju građanima Hrvatske. Nastavljam još žešće, zaključio je Jovanović.

Komentara 70

IM
Imerian
11:19 22.10.2011.

Došlo je vrijeme kad bi Mladen trebao stisnuti ruko i prepustiti mjesto odlučnima.

BO
bomba
16:19 21.10.2011.

21.10.2011. u 16:00h Karika Tura je napisao/la: SDP je organizacija budaletina. Eto toliko od mene :) ------------------ recimo da si u pravu.

GI
gillan
06:11 22.10.2011.

neka svi političari prikažu svoju poreznu karticu uz onu smiješnu prijavu što pokazuju pred javnošću. Onda će se vidjeti dali su to sve mogli steći od svojeg rada ili iz onih poznatih ostali izvori prihoda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije