Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

Željko Grašić, koji je prije 13 dana otišao od kuće, pronađen mrtav

nestali
Goran Ferbežar/PIXSELL
17.05.2010.
u 10:23

Otočani kažu da je i prije znao odlaziti od kuće, šetati po poljima i šumama, ali bi ga uvijek pronašli ili bi se sam vratio kući.

OTOK - Željko Grašić (47), koji je 4. svibnja otišao od kuće u Ulici kralja Držislava 73 u Otoku, u nedjelju je pronađen mrtav nedaleko od grada u močvari na području Čistina, uz željezničku prugu Otok - Spačva, objavila je jutros Pu vukovarsko-srijemska.

Policija je obavila očevid na mjestu pronalaska, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije vukovarske Opće bolnice.

Glasnogovornik PU Krunoslav Žgela rekao je da zasad ne može ništa reći o uzrocima smrti, ali će obdukcija, koja će se obaviti tijekom dopodneva, pokazati zbog čega je nastupila smrt. Željko Grašić živio je s roditeljima i nije se ženio, a Otočani kažu da je imao psihičkih problema, zbog čega je bio nekoliko puta na liječenju. Njegov brat Zoran ubijen je 2. svibnja 1991. u Borovo Selu kada je iz zasjede ubijeno 12 hrvatskih policajaca. Otočani kažu da je i prije znao odlaziti od kuće, šetati po poljima i šumama, ali bi ga uvijek pronašli ili bi se sam vratio kući.

 - Policija je zaista temeljito tražila Željka i pomno pretražila svako mejsto gdje bi mogao biti. Čak su ispumpavali i stare bunare misleći da nije u neki od njih skočio ili pao. On je bio psihički bolestan, ali nije bio opasan po okolinu i svi su ga znali - kaže jedna Otočanka i dodaje kako ne vjeruje da bi ga netko ubio, nego je "najvjerojatnije umro od gladi jer je 13 dana lutao".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije