Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvan sudnice

Željan Prkić na neurokirurgiji, majka prijetila novinarki

cvik i ekipa (1)
Nino Strmotić/PIXSELL
29.05.2010.
u 16:05

Nakon presude dileru Cviku, montažer Željan Prkić napao je reportera lokalne radio postaje Vladu Županovića

Slučaj napada montažera napadača HRT-a Željana Prkića na reportera lokalne radio postaje Vladu Županovića, koji se dogodio pred splitskim sudom nakon izricanja presude Cviku i njegovoj ekipi, sada je dobio novu epizodu.

Novinarka Dnevnog lista Andrea Kuzmić, koja je u slučaju pisala, zaprimila je prijetnje od, po svemu sudeći, Prkićeve majke.

- Znam da imaš sina, probaj se zamisliti da mu se dogodi zlo, kao mojem sinu - izjavila je žena na osnovu čega je novinarka shvatila da se radi o Prkićevoj majci. Sve je prijavila splitskoj policiji.

Zanimljivo je da Prkić, koji je počinio napad, sada iz nepoznatih razloga leži na neurokirurgiji splitske bolnice.

Komentara 3

SA
sargu123
21:44 29.05.2010.

Za Cvika je jedino DOŽIVOTNA ROBIJA , ništa drugo ne dolazi u obzir !

DA
damirtankovic
23:04 29.05.2010.

Pa da još živi na naš trošak ?! Komad štrika košta par kuna, a sa istim štrikom se možemo riješiti puuuno raznoraznih Cvikova !!!

Avatar Zagrebacki frenter
Zagrebacki frenter
08:48 30.05.2010.

Jajca mu treba odrezati, jajca, kak pajceku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije