Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZELENSKI BIJESAN

Ukrajinci zapanjeno gledali u izraelski sustav obrane: 'Cijeli svijet se ujedinio. I nitko nije uvučen u rat'

16.04.2024.
u 12:49

Nakon iranskog napada dronovima i projektilima na Izrael, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski iznio je kritičan osvrt na nedostatak slične međunarodne podrške za Ukrajinu

Komentara 41

Avatar JohnnyBravo
JohnnyBravo
15:10 16.04.2024.

Lol on bi iron doom, neznam jeli to novinarska izmišljotina ili je lik ograničen. Pa takvo se naoružanje čeka godinama, Njemačka ga je naručila neznam kada pa ga još nemaju, pa ne dolazi to besplatno. Plus projektili koštaju neznam koliko, ko će njih platiti. Ajde glumac uvedi opću mobilizaciju i u totalni rat sa rusima, di vam je srce?

RA
radijatori
15:22 16.04.2024.

Otkad su ova Ukrajina i neki njihov predsjednik toliko važni da ih cijeli svijet mora slušati? Preko 20 godina o toj zemlji od preko 40 milijuna ljudi skoro da se nije ni čulo ni znalo, osim da je to "neka vrsta Rusa". Zašto su sad oni i ovaj njihov predsjednik toliko važni?

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
14:28 16.04.2024.

Ne vjerujem da je Zelenski doista bijesan, samo je tu scenu vrhunski odglumio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije