Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODARENJE OTPADOM
Povratak na članak

Zelena akcija i Srđ je naš podržavaju plan Mostova ministra

U ovaj prijedlog Plana ugrađane su brojne kvalitetne mjere, poručuju iz Zelene akcije

Komentari 3

Avatar pendreck
pendreck
17:38 30.06.2016.

Srd je vas, poskoci, skakavci i crne udovice!. Sta ce vama radnih mjesta i golf terena, raditi je je pre naporno za napredne proljevtere

VL
ZR
Zrinka5
21:39 03.07.2016.

Nikad se nije dogodilo da ovoliko ekoloških udruga podržava ministra zaštite okoliša koji je i profesionalno stručnjak za ekološka pitanja.Bit će da se poklopilo sve što treba, znanje, politička volja i poštenje. Bravo za ministra Dobrovića! Ovo je izvrstan primjer kako se štite nacionalni interesi, ljudsko zdravlje i okoliš. Profiteri i neznalice dižu svoj glas protiv pozitivnih događanja u Hrvatskoj i to prilično orkestrirano.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:41 01.07.2016.

Kakva radna mjesta, što će im to?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.