Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele srušiti optužnicu
Povratak na članak

Kako Željko Horvat, Davor Jelavić i Vidoje Bulum kupuju vrijeme do početka suđenja

USKOK ih tereti da su prenamjenom nekoliko zemljišta u dvije godine Grad Zagreb oštetili za 68 milijuna kn

Komentari 11

DA
darwil
09:02 09.10.2015.

A onaj Bandić godinama lupeta o nultoj toleranciji na kriminal , valjda misli o nultoj aktivnosti onog izmišljenog ureda "kontrolnog ureda" na čijem je čelu njegov komunistički prijatelj, i pazi bogati njega nitko ne zove.Ali taj pazi ako ste Gradu dužni koju kunu i odmah šalje Hanžekoviću na ovrhu.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:51 09.10.2015.

Hm, kakav je to grad, kojeg vode ljudi od kojih su većina kriminalci? U skupim odijelima naravno, ne sa oružjem. Još malo će biti lakše skupiti kvorum Gradskog poglavarstva u Remetincu nego na trgu Stjepana Radića. A sve te cirkusee purgeri vulgaris populitis, debelo plaćaju.

VL
DU
Deleted user
09:10 09.10.2015.

klasicna prica...ne mozes pobiti dokaze da se na glavu postavis...jasno je svima tko je to sto radio i da je steta ucinjena a optuzeni se uvijek hvataju za rupe u zakonu kako bi proveslali pravosudje a ne dokazali svoju nevinost...na zalost to im uvijek uspijeva a nasa garnitura politicara takve stvari dopusta ne mijenjajuci pravila jer ce i sami jednoga dana zavrsiti na optuzenickoj klupi...sramota

VL
Avatar liquidsky
liquidsky
22:00 09.10.2015.

Bandića i njegovu bandu neće spasiti vrijeme. Zatvorski zidovi zajamčeni su im kad-tad.

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
09:17 09.10.2015.

A što je s aferom "Odvoji pa osvoji"? Ne znate? Ne bih ni ja znao da nisam bio njezina žrtva. Ni službeno ni neslužbeno ona nema naziva, a ponuđeni naziv je moj(e autorsko pravo). Evo o čemu se radi: KadKad bi neki investitor, udružen u interesnu zajednicu (pazite, nisam rekao u mafiju), odlučio da gotovo bez novaca "kupi ogromne komplekse "poljoprivrednog zemljišta" on bi "zamerkao" parcelu preko koje je prolazio poljski put za izlazak niza čestica na javnu prometnicu. Zbog niza razloga, a najviše zbog progona "gruntovnice" u bivšoj vlasti, taj put nije bio uknjižen u gruntovnicu pa se tretirao kao "posjed prava služnosti puta" (uknjiženi put bi se zvao: pravo služnosti puta) te kupio parcelu na čelu to gniza, dakle uz samu prometnicu i time izolirao pristup svim česticama koje su se služile "posjedom prava služnosti". Vlasnici i posjednicitih čestica mogli su spasiti samo neznatan dio vrijednosti svojih čestica, ako bi se investitor "smilovao" i kupio budzašto jednu, više njih ili sve čestice u nizu te onda ponovno otvorio put i počeo graditi niz "urbanih vila". Usprskos svim pogodnostima dobar dio tih investitora (poput odvjetnika Suića) nikad nije zatražio građevinsku ni uporabnu dozvolu, čak ni na "vapaje" (apele) gradonačelnika Bandića (u JL-u preko cijele stranice) da legaliziraju svoje građevine na temelju "Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama". No, da ne bi takvi investitori naknadno morali priznati pravo služnosti puta, ako su to oštećeni, gotovo uvijek bezuspješno, pokušavali putem suda, "zakonodavac" je u Zakon ugradio odredbu da se priznanje prigovora na izdavanje "rješenja o izvedenom stanju" (legalizaciji) ne može zaustaviti, ako oštećeni nije svoje pravo služnosti puta uknjižio u gruntovnicu. Dakle, pogoduje se bespravni graditelj, a oštećeni u svojoj 'Rvaskoj' može ostati samo plakati zbog "gruntovnice", a zapravo zbog interesnih građevinskih skupina. Pogodite sami, zašto i to nije ušlo u optužnicu!

VL
Avatar arhaika
arhaika
08:48 09.10.2015.

zasto se ne pise o zlouporabi represivnog aparata u slucaju stipe milanovica kada su policajci ispitivali djelatnike picerije u kojoj se prvi caca sastao sa svjedokom i samim tim utjecao na njega, a netko ga uslikao. zar to nije zanimljivo novinarima? svugdje u svijetu bi bilo.

VL
BI
bigstar
08:37 09.10.2015.

Ajde vecernji, "pravo" vrijeme da pocnete blatiti Bandica, prevelika je opasnost za sdp i Milanovica na ciju se stranu svrstavate vec mjesecima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.