Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedna zatvorska kazna
Povratak na članak

Zecu godina dana zbog malverzacija u Chemotehnu i Gradingu

Bivši vlasniki i direktori Kamen-Ingrada izdržava zatvorsku kaznu u Lepoglavi od četiri i pol godine zbog zlouporabe položaja, a danas je postala pravomoćna još jedna zatvorska kazna u trajanju od godine dana.

Komentari 2

AN
ana
13:46 25.02.2010.

Ana voli sve Večernjakove novinare kao svoju vlastitu djecu. Pusa!

VL
MM
Mladen Miletić
19:18 25.02.2010.

Vladi Zecu, bivšem vlasniku i direktoru Kamen-Ingrad, koji izdržava zatvorsku kaznu u Lepoglavi od četiri i pol godine , Ovoga su brača sudski oderali kao idiota skota. Našao se muški sudanđija da naplati kamenje daje kazne koje ne dobivaju nii veliki ratni zločinci. Krasti državno kamenje je veliki grijeh za Hrvata to zna i Glavaš zato to ne radi u Hrvatskoj vilu od kamena ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.