Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zdravo domoljublje nalaže da danas u javnom prostoru ZDS-u nigdje nije mjesto!

Za dom spremni
Zarko Basic/PIXSELL/Ilustracija
24.04.2023. u 08:10

ZDS nikad nije bio pozdrav svih hrvatskih branitelja niti je bio pozdrav na kojemu smo pobijedili u Domovinskom ratu. To su grube neistine onih koji se godinama upinju dokazati da je taj pozdrav nastao puno prije NDH

Komentara 18

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
08:39 24.04.2023.

Gospodine Despot, kao dragovoljac domovinskog rata pod punom moralnom i kaznenom odgovornošću izjavljujem da smo taj časni pozdrav mi dragovoljci vrlo često koristili tijekom nametnutog nam rata, posebno u njegovom početku i to ne samo postrojbe HOS-a nego i pripadnici ZNG-a čiji je član bila i moja malenkost. Žalosno je da se taj pozdrav izjednačava s onim iz NDH, jer je imao sasvim drugu konotaciju. Još je žalosnije da o legalnosti tog pozdrava danas odlučuju uglavnom oni koji su na razne načine izbjegli svoje sudjelovanje u nekoj od obrambenih postrojbi kada je to bilo najpotrebnije.

BE
Beba
09:10 24.04.2023.

Kao hrvatski časnik i dragovoljac nemam što dodati, jer su dečki prije mene sve rekli. Nekakva bagra koja nije omirisala rat sada nam kroji pravila. Dok god to trpimo, tako nam i treba.

Avatar kenshi
kenshi
09:37 24.04.2023.

Pupovčeva kampanja protiv ZDS ima za cilj; Očuvanje privilegija od 1945, Opravdanje zločina koji su komunisti počinili , Skretanje pozornosti s Srpskih zločina u starijoj i novijoj povijesti, Narušavanje Hrvatske suverenosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije