Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operativna akcija Iscjelitelj
Povratak na članak

Zbog uzgoja 11 stabiljiki konoplje uhćen Riječanin

Policija sumnja da je pod krinkom bavljenja alternativnom medicinom 36 godišnji Huanito Luksetić od lipnja do uhićenja prije dva dana, u vrtu obiteljske kuće uzgajao indijsku konoplju...

Komentari 6

Avatar Plantago
Plantago
15:39 24.10.2014.

On će u zatvor, a oni koji su prasnuli bombu na Trgu će samo guliti krupire. Koja pravda?!

VL
BA
bakulušić
16:10 24.10.2014.

Gdje su jezikoslovci? Na svaki moj komentar se zaskaču pa me zanima što misle o ovih "11 stabiljiki" i o onim "žandarmima".

VL
KO
kojesta
09:26 25.10.2014.

e jadni hrvatski narode, dakle evo: kanabis iliti konoplja je jedna stara vrlo ljekovita biljka. njena zabrana u usa oko 1935 nastala je iz cisto kapitalistickog razloga.

VL
KO
kojesta
09:38 25.10.2014.

e jadni si hrvatski narode. gdje je edukacija, gdje je pravo da se svatko lijeci kako zeli. evo: stan rutner iz usa s 80 g izlijecio se sam konopljinim uljem. vec 20 g. vuce non-hodkin i 2011 poslan je doma da umre. ali izlijecio se ilegalno, sam. mala 8 g. tara o connell je zbog stalnih teskih eplepticnih napada bila vec na rubu smrti, ali je ziva, kao i njen brat sean, zahvaljujuci dnevnim dozama u kaplji8cama ulju od konoplje. njen otac veli na sudu: zar sam kcer trebao pustiti da umre? do danas je dokazano da konopljino ulje (thc spoj), lijeci niz teskih oboljenja: tumore mozga i neuroloska oboljenja, leukemiju, non hodkin, tumore pluca, prsiju, gusterace, jetre, prostate. zasto je uopce bila zabranjena, ugl. nakon 1935? iz cistog kapitalistickog razloga. od dobrog starog konopljinog tekstila, poceli su masovno proizvoditi novim tehnologijama. tako danas imamo poplavu plastike kao odjecu, napr. ali glavno pitanje za vladu i sudstvo: jeli u redu zabranama i kaznama onemoguciti ljude da se lijece? jer farma nije svemoguci bog, to je barem jasno. u kakvom to svijetu mi zivimo, da je lijecenje ilegalno, ako nije od korporacije, odn. vlade odobreno? a sto se tice droge, alkohol je puno opasniji, ali legalan!!!

VL
MD
mdma
11:29 25.10.2014.

divne li slike

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.