Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koja sreća

Zbog ukradenog bicikla uhićeni diler i razbojnik

uhićenje
Foto: Davor Javorović/Pixsell
05.09.2014.
u 20:34

Ustanovljeno je da je 72-godišnjak angažirao 24-godišnjaka za krađu bicikala, ali i još mnogih stvari, i to nakon što ga je s njim upoznao sin s kojim je 24-godišnjak nedavno robijao

U nevjerojatnom spletu okolnosti u tri potpuno odvojena kaznena djela uhićena su četiri Zadranina koji imaju zajedničko ishodište u jednom ukradenom biciklu! Naime, u četvrtak oko 16 sati, u Ulici Benka Benkovića u Zadru pripadnici interventne policije zaustavili su 29-godišnjaka iz Zadra koji je upravljao biciklom, a koji je kod sebe imao 75 grama marihuane pakirane u pet paketića te preciznu vagu.

Kako neslužbeno doznajemo, diler koji je travu dilao biciklom pao je u akciji potrage za razbojnikom koji je nekoliko kvartova dalje, u Ulici Stjepana Radića, maskiran prijeteći nožem prodavačici (49) iz jedne trgovine otuđio nekoliko tisuća kuna. Policija je uhitila i 40-godišnjeg razbojnika i 29-godišnjeg dilera s bicikla, za koji policija tvrdi da je najvjerojatnije kupljen od 72-godišnjaka koji je pak uhićen s 24-godišnjakom zbog sumnje da su ukrali čak 50 bicikala.

Ustanovljeno je da je 72-godišnjak angažirao 24-godišnjaka za krađu bicikala, ali i još mnogih stvari, i to nakon što ga je s njim upoznao sin s kojim je 24-godišnjak nedavno robijao. Inače, ukradene su bicikle preprodavali, a šteta je 100.000 kuna.

>> Ostao bez fotoopreme dok je stavljao dijete u kolica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije