Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIO SUPRUGU

Detalji ubojstva kod Požege: Htio presuditi sebi, žena (48) ga pokušala spriječiti?

U obiteljskoj kući u Ruševu pronađeno mrtvo tijelo žene
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
28.10.2020.
u 16:42

Iza supružnika je, kako doznajemo, ostalo dvoje malodobne djece

Mrtvo tijelo 48-godišnje žene pronađeno je u srijedu oko 8 sati ujutro u obiteljskoj kući u mjestu Ruševo, 30 kilometara istočno od Požege. Iz policije su odmah izvijestili kako sumnjaju u nasilnu smrt te kako su zbog sumnje u povezanost sa smrću nesretne žene uhitili 58-godišnjaka, za kojeg se poslije ispostavilo da joj je suprug. Očevid je na mjestu događaja obavio zamjenik županijskog državnog odvjetnika Franjo Kopunić, koji je potvrdio kako je riječ o ubojstvu.

- Utvrđeno je da je 58-godišnji muškarac pucao u svoju 48-godišnju suprugu. Navodno ju je, prema prvim pokazateljima, pogodio u prsa, odnosno srce, i na mjestu usmrtio. Još uvijek ne znamo motiv i razloge zašto je to učinio – izvijestio je Kopunić, preciziravši kako je zločin počinjen hicem iz poluautomatske puške.

Osumnjičeni je priveden i nakon ispitivanja će biti predan pritvorskom nadzorniku. Županijsko državno odvjetništvo za njega će zatražiti određivanje mjere jednomjesečnog istražnog zatvora.

Jedan je mještanin navodno izjavio kako mu je osumnjičeni 58-godišnjak, koji se navodno liječi od PTSP-a, poslije pucanja ispričao da je pokušao izvršiti samoubojstvo. U tome ga je tragično preminula supruga pokušavala spriječiti, a u naguravanju je došlo do ispaljivanja kobnog hica koji je na kraju presudio njoj.

GALERIJA U obiteljskoj kući u Ruševu pronađeno mrtvo tijelo žene

U obiteljskoj kući u Ruševu pronađeno mrtvo tijelo žene
1/8

- To je varijanta koju je osumnjičeni poslije pucanja ispričao susjedu i taj susjed je to ispričao policiji. Ja to ne mogu ni potvrditi ni opovrgnuti. Ja ću ga ispitati u četvrtak prije podne, a obdukcija i sudsko-medicinsko vještačenje potvrdit će kako i s koje udaljenosti je pucano – istaknuo je Kopunić.

Iza supružnika je, kako doznajemo, ostalo dvoje malodobne djece.

Ključne riječi

Komentara 8

LI
liliZG
17:09 28.10.2020.

Neka mi oprosti ekipa od PTSPa, ali oni nikako ne bi trebali imati oružje uz sebe....

PR
Pravednik69
22:04 28.10.2020.

Donio čvrstu odluku da se ubije pa slučajno ubio suprugu i onda se više nije htio ubiti...to nije PTSP i to nema veze sa time što je bio u ratu...

RM
Rmpajlija
06:52 29.10.2020.

E, da.... . opet pljuvačnica po oboljelima od PTSP-a. Zanimljivo je to, F 43.1 je dijagnoza bolesti i zbog čega se upravo ta dijagnoza spominje u kontekstu nasilništva ili kriminala. To uopće nije točno, oboljeli od PTSP-a gotovo u praviluu dižu ruku na sebe, iznimno na druge. Oružje s dozvolom sigurno nemaju, a i prema okolini se ponašaju povučeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije