Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuđeni u Brazilu
Povratak na članak

Zbog brutalnog ubojstva Hrvata i prijatelja dobili ukupno 254 godine

Presuda – Stanić i njegov prijatelj Faik Nekić nađeni su zavezanih ruku i nogu

Komentari 6

AN
anticenzura
18:29 02.09.2015.

Neka nam Brazilijanci posude svoje suce na par mjeseci da ocistimo zemlju od kriminala.

VL
CI
cinbenik
18:41 02.09.2015.

Isto kao i kod nas,samo bez prve cifre,broja..........

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
05:21 03.09.2015.

Za ovakvo ubojstvo ovi bi dobili oko deset godina, sto bi znacilo manje od dvije godine po osobi. Za dobro ponasanje pusteni na slobodu poslije devet mjeseci. Viva il Croacia.

VL
DD
ddh
20:18 02.09.2015.

Sami su ti ubojice krivi, da su to napravili u Brazilu, a ne u Hrvatskoj i da su jos i k tome Brazilci, a ne Srbi i da im nisu sudili t zv. "Hrvatski sudci" ili bolje receno crveni sudci u Hrvatskoj. Jer kad bi bili cetnici i kad da im September sudilo u Hrvatskoj, vjerojatno bi ih sudci kao i kod mase cetnika oslobodili optuzbe radi pomanjkanja dokaza, kao sto i bivsi Bajicevi, a sada Cvitanovi tuzitelji pripremaju kod kapetana Dragana. Hodali bi slobodno kao i razni Stanimirovici i hrpa cetnika pö Vukovaru koji su po interpretaciji sadasnjih komunista na vlasti i udbasa u DORH-u abolirani iako u zakonu o abiliciji stoji, da za zlocince i silovatelje nema abolicije. Ali kaj se more. Nadrapali du jer je u Brazilu ubijanje bilo koga, pa i Hrvata kaznjivo. Ubijanje Hrvata od nekoga, a pogotovo od cetnika i Pupovcevih jurisnika u Hrvatskoj od sudaca u Hrvatskoj es ne kaznjava.

VL
DA
darkocro
09:40 03.09.2015.

Evo u BiH nakon 22godine od zlosina i 5 godina sudjenja 3 muslimana dobili 37 godina ukupno za streljanje i klanje 22 Hrvata u selu Trusini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.