Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUZLA ZGROŽENA

Zbog svađe sa ženom objesio sina i sebe

bosanska policija
Pixsell
27.05.2010.
u 12:54

U Kalesiji je 28-godišnji Elvis Serdarević, zbog svađe sa suprugom Mersijom, odveo trogodišnjeg sina; obojica su pronađeni obješeni u šumi.

U šumi Grabik nađena su beživotna tijela oca i sina; navodno je supruga, koja se vratila nakon tromjesečnog boravka na radu u Njemačkoj, planirala Elvisa ostaviti, na što je on zaprijetio da će ubiti i sina i sebe te tu prijetnju i ostvario.

Odveo je sina Adisa prije tri dana, i onda njega i sebe objesio na samo kilometar od Mersijine kuće.

Komentara 4

BR
brgr
18:02 27.05.2010.

ovaj mora da ima iskustva iz rata

OB
-obrisani-
13:48 27.05.2010.

Kakav čovjek može objesiti dijete od 3 godine? Nevjerojatna surovost oca. Užasno... Prije par dana je jedan zadavio dječaka od 9 godina, svog sina.. Sad ovaj slučaj. Jesu li ljudi postali monstrumi?

ME
mentos
06:16 28.05.2010.

Vratila se iz Njemacke, ha?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije