Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Općina se oprašta

Zbog smrti brata i sestre proglašeni Dani žalosti: Poginuli su u teškoj prometnoj nesreći

Policija ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
10.04.2024.
u 09:23

Dani žalosti u Općini Gradac obilježit će se spuštanjem zastava Republike Hrvatske na pola koplja

Dvije osobe poginule su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 20.40 sati na državnoj cesti D8 u mjestu Ratac. U nesreći su sudjelovala tri osobna vozila. Dvije su osobe ozlijeđene te prevezene u dubrovačku bolnicu, izvijestila je sinoć Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

U nesreći su, kako navodi Dubrovački dnevnik, poginuli brat i sestra. Povodom tragične smrti Stjepana i Katarine Đerek, Općina Gradac proglasila je Dane žalosti od 10. do 13. travnja 2024. godine. 

Dani žalosti obilježit će se spuštanjem zastava Republike Hrvatske na pola koplja, neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima te se pozivaju pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno Danima žalosti.

Vezano uz prometnu nesreću, policija je sinoć izvijestila: "Na mjestu prometne nesreće slijedi očevid kojim će, uz asistenciju policijskih službenika, rukovoditi zamjenica općinskog državnog odvjetnika iz Dubrovnika. Više informacija bit će poznato kada očevid ove prometne nesreće bude gotov u cijelosti".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije