Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za istu plaću
Povratak na članak

Zbog rada na reformi iz škola odlazi 190 učitelja

Nastavnike koji se odluče napustiti posao u školi da bi radili u jednoj od 18 skupina za promjene čekat će njihovo radno mjesto

Komentari 3

IB
iva.begovic
03:39 27.05.2015.

Ne može se reformom nazivati stalna mjena. Kurikulumi se neprestano mijenjaju i u tu su svrhu u zadnjih 15-ak godina već osnovani deseci, ako ne i stotine radnih skupina. Ako se sada ponovno utvrđuju kurikulumi znači li to da su prethodne radne skupine bile neuspješne? I ako jesu - možemo li znati imena stručnjaka te hoće li vratiti honorare? Sustav obrazovanja treba pratiti i raditi na poboljšanjima postojećeg, a ne neprestano reformirati. Sustav se uvijek iznova reformira ne zaslužuje tolika izdvajanja iz džepova poreznih obveznika.

VL
FE
fefellerunt
00:16 27.05.2015.

Kkao za pazite uvijke ima radnih mjesta, dobro da ih nisu otvorili još 500 , a kao država nema novca , nema novca za one koji su je stvorili i spašavali živote beskorisnim bićima, za sve ostale ima, što je i u redu jer da si pametan i obrazovan onda bi u jeku rata štrajkao i tražio veće plaće, a ne gubio zdravlje i vrijeme

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.