Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucao na Bijelu kuću

Zbog pucnjave će biti optužen za pokušaj ubojstva Baracka Obame

white house
Reuters/PIXSELL
17.11.2011.
u 20:54

Oscar Ortega-Hernandez (21) bit će optužen za pokušaj ubojstva predsjednika Baracka Obame jer je u petak pucao na Bijelu kuću

Oscar Ortega-Hernandez (21) koji je u petak iz kalašnjikova ispalio jedan metak u Bijelu kuću i jedan kraj nje bit će optužen za pokušaj ubojstva američkog predsjednika Baracka Obame, javlja CNN. On je jučer uhićen u Pennsylvaniji.

Podsjetimo, 21-godišnjak je u petak ispalio dva metka prema Bijeloj kući od kojih je jedan završio u staklenom prozoru. Drugi metak je pronađen ispred Bijele kuće.

Puška AK-47 pronađena je u petak navečer u napuštenom vozilu nakon što su agenti oko 21 sat po lokalnom vremenu čuli pucnjavu na Aveniji Constitution 800-tinjak metara od Bijele kuće.

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
21:13 17.11.2011.

Nema veze što Ameri po cijelom svijetu rokaju, gdje i kad žele i s čim žele. Ali 2 metka u smjeru Bijele kuće će proglasiti najgorim napadom poslije Twinsa.

Avatar flegmatik
flegmatik
21:22 17.11.2011.

A da mu je jos prikaciti i nezakonito nosenje oruzja? Citao sam da je mentalno zaostao, sumnjam da je smio nositi vatreno oruzje.

PE
penicilin
21:05 17.11.2011.

je tak je to kad bedak pca prema krivoj kući, kuća “Velikog Bijelog Oca“ je nešto u što se ne puca a Oscar će to svoje neznanje skupo platiti, pucanje je kao što vidimo “štetno za zdravlje“ a kako je mlađušan onda će mu nešto u zatvoru i sfinkter stradati, onako kada ga prigrli pošteni američki krimos a patriota :)) Bedak nije imao sreče, to se svrstava pod terorizam i kao takvog će ga i suditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije